Wouter

Ik daag je uit om in beweging te komen en de regie te pakken over jouw leven. Mijn motto is: 'Als je echt iets wilt en er vol voor gaat, dan lukt het ook'

Coach persoonlijke ontwikkeling

Woorden die mijn coachstijl typeren zijn, rustig en toch ook enthousiast. Ik ben empatisch, verbindend, geïnteresseerd en nieuwsgierig. Ik wil graag mensen in beweging zetten en uitdagen om de regie te pakken over hun leven. Ik maak gebruik van verschillende coachtechnieken en ga doelgericht aan de slag om belemmerende overtuigingen weg te nemen. Ik zet mijn intuïtie in, samen met instrumenten als luisteren, feedback geven, praktische oefeningen, theoretische modellen, en diverse (ademhalings)technieken. 

De vorm van coaching bepaal jij. Samen vinden we uit wat bij je past. Dat kunnen online sessies zijn, wandelsessies of sessies op een bepaalde plek.

Ik ben aangesloten bij het Coach Consult Collectief, omdat dit een inspirerend platform is voor coaches en mensen met een coachvraag om elkaar simpel en doeltreffend te vinden.

 

Over Wouter

Wouter werkt bij een internationaal bedrijf. Sinds zijn eigen persoonlijke ontwikkelingstraject houdt hij zich met coaching bezig. Wouter tennist, loopt hard, fietst. reist, speelt gitaar en zingt. Wouter coacht ook in het Engels. Coaching in English is possible.

Wat we voor jou doen?

360o kijk op jouw vraag.

Wij bieden diverse vormen van coaching. De basis is het persoonlijke gesprek met jou. Ondersteunend bieden we e-coaching, telefonische coaching, walk&talks, ‘coaching on demand' en creatieve sessies.

Nieuwsgierig? Tijd om jouw ontwikkeling een boost te geven? Vraag dan vrijblijvend een intakegesprek aan. Samen kijken we welke coach en welke vorm bij jou past.

Boek een intake

Nieuwsgierig of coaching iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken waar je tegen aan loopt en hoe je jouw eigen ontwikkeling een boost kunt geven. Natuurlijk leggen we uit wat coaching is en hoe we werken.

In het intakegesprek draait het om jou. We kijken wat bij jou past. Alles in vertrouwen. Aan de intake zijn geen kosten verbonden. 

 

© 2020 Coach Consult Collectief - KVK 81091885 - Privacyverklaring