Arne

Hoe mooi is het om op een plezierige manier bewust te worden van je eigen invloed om jouw gedrag zelf te ontwikkelen. En om positief met uitdagingen om te gaan. Mijn missie is: 'Onbegrensde groei is een keuze'. Niks houdt je tegen, toch...

Wandelcoach

Heb je het idee dat je tegen de stroom in zwemt? Dat je onnodig veel energie verliest en de oplossing nog niet hebt gevonden? Je bent daarin niet uniek. Je eigen invloed is vaak groter dan je zelf door hebt. 

Wat wil je echt? Wat houdt je tegen en hoe kan je dat doorbreken? Drie hele normale vragen die tevens ook spannend aan kunnen voelen. Het kan helpen om dergelijke vragen samen met een ander te onderzoeken. Om jouw situatie en gedrag sneller helder te krijgen vanuit meerdere invalshoeken. Ik doe graag met je mee, om al wandelend in de natuur, samen vanuit pure nieuwsgierigheid antwoorden te vinden voor jouw onbegrensde groei. Zodat niks je meer tegenhoudt. 

Ik ben aangesloten bij het Coach Consult Collectief om waardevol te zijn voor anderen en door het coachen te blijven leren over mijzelf.

Over Arne

Arne heeft zich na een technische studie aan de TU Delft ontwikkeld tot strategisch marketeer met aandacht voor waardecreatie. Sinds zijn opleiding tot coach, helpt Arne om mensen te bewegen naar hun eigen doelen.

Wat we voor jou doen?

360o kijk op jouw vraag.

Wij bieden diverse vormen van coaching. De basis is het persoonlijke gesprek met jou. Ondersteunend bieden we e-coaching, telefonische coaching, walk&talks, ‘coaching on demand' en creatieve sessies.

Nieuwsgierig? Tijd om jouw ontwikkeling een boost te geven? Vraag dan vrijblijvend een intakegesprek aan. Samen kijken we welke coach en welke vorm bij jou past.

Boek een intake

Nieuwsgierig of coaching iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken waar je tegen aan loopt en hoe je jouw eigen ontwikkeling een boost kunt geven. Natuurlijk leggen we uit wat coaching is en hoe we werken.

In het intakegesprek draait het om jou. We kijken wat bij jou past. Alles in vertrouwen. Aan de intake zijn geen kosten verbonden. 

 

© 2020 Coach Consult Collectief - KVK 81091885 - Privacyverklaring