Pay it Forward. Juist nu.

Pay it Forward! Wij geven als coaches een goede daad door aan de samenleving: 20 coachtrajecten stellen we belangeloos beschikbaar aan professionals die hard zijn geraakt in de corona-crisis. 

Pay it Forward, juist nu.

Trekt corona een zware wissel op je?

Last van sombere gedachtes of coronastress? En heb je behoefte aan een moment van heroriëntatie? Gun jezelf dan een reflectiemoment. Want als je werkt in de sectoren zorg, overheid, onderwijs of cultuur, kom jij in aanmerking voor drie gesprekken met een professionele coach. Vanuit het principe ‘Pay it Forward’ stellen wij belangeloos 20 persoonlijke ontwikkelingstrajecten beschikbaar. Zo helpen wij jou ontdekken hoe en waar je weer energie van krijgt. Je kunt sparren over: hoe kom ik tot rust, hoe krijg ik meer energie, welk werk wil ik écht, hoe stop ik met malen, hoe blijf ik in balans, etcetera. 

Wie wij zijn?

Een club professionele coaches met dezelfde energy flow. Wij geloven dat positieve energie elk mens én de wereld mooier maakt.

Sparren met een coach helpt je mentaal fit te blijven. Juist als je onder druk staat. Net zoals sporten een uitlaatklep voor je kan zijn.  

Wij werken vanuit vertrouwen en committeren ons 100% aan jou. Wij zijn aangesloten bij de NOBCO, dé beroepsorganisatie voor professionele coaches. 

Wil je ons beter leren kennen?

Dit lijkt mij wel wat!

Er is maximaal per persoon en per organisatie één traject beschikbaar. Dus wees er snel bij. 

Wij nemen alle aanvragen in behandeling. We vragen je wellicht om meer informatie. Bij een toewijzing kijken we naar je motivatie, de match tussen jouw vraag en de beschikbare coaches.

Nadat je van ons een bericht van definitieve toewijzing hebt gehad, volgt kennismaking met je coach. Zie je het zitten en je coach ook, dan maak je samen concrete afspraken.

We kunnen niet 100% garantie geven dat iedereen de coaching ook krijgt toegewezen. Aan dit speciale aanbod kunnen geen rechten ontleend worden.

Jouw gegevens

Ik werk bij:
Overheid
Onderwijs
Zorg
Cultuur
Overig


               

Andere pagina's

Coachee
Coaches
Werkgevers                  
Actie 

Contact

06-42963838
info@coachconsultcollectief.nl
Terheijdenseweg 146
4816 AB Breda, NL

Volg ons

                                                   

© 2020 Coach Consult Collectief - KVK 81091885 - Privacyverklaring