Corine

Mijn motto is: 'Alles zit al in je. Wil je jouw kwaliteiten en (on)benutte potentieel duurzaam tot ontwikkeling brengen? Ik help je het snel praktisch te gaan toepassen. Van weten naar doen!'

Veelzijdige Coach

Ik ben een senior veelzijdige coach en beschik over een unieke combinatie van goed stel hersens, goed ontwikkelde intuïtie en groot hart. Met mijn doctoraal bedrijfskunde en psychologie en medisch/technische achtergrond kan ik snel situaties doorzien en tot bronaanpak komen. Ik richt me op het doorbreken van belemmerende patronen die dieper in je zitten. Oftewel: transformationeel coachen. Deze vorm van coaching is zeer praktisch en richt zich op de beweging van Weten naar Doen. Ik garandeer je duurzaam effect.

Ik ben aangesloten bij het Coach Consult Collectief, omdat dit een fijne groep mensen is die allen gepassioneerd zijn om betekenisvol voor mensen te zijn. Een groep oud Masters in Essentieontwikkeling waarmee ik me verbonden voel. 

Over Corine

Corine is geïnspireerd door Nelson Mandela: 'We vragen onszelf af: wie ben ik om briljant, talentvol en prachtig te zijn? Maar wie ben jij om dat niet te zijn?'  Corine is doortastend, warm, intuïtief en toegewijd om jou tot ontwikkeling te brengen. 

Wat we voor jou doen?

360o kijk op jouw vraag.

Wij bieden diverse vormen van coaching. De basis is het persoonlijke gesprek met jou. Ondersteunend bieden we e-coaching, telefonische coaching, walk&talks, ‘coaching on demand' en creatieve sessies.

Nieuwsgierig? Tijd om jouw ontwikkeling een boost te geven? Vraag dan vrijblijvend een intakegesprek aan. Samen kijken we welke coach en welke vorm bij jou past.

Boek een intake

Nieuwsgierig of coaching iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken waar je tegen aan loopt en hoe je jouw eigen ontwikkeling een boost kunt geven. Natuurlijk leggen we uit wat coaching is en hoe we werken.

In het intakegesprek draait het om jou. We kijken wat bij jou past. Alles in vertrouwen. Aan de intake zijn geen kosten verbonden. 

 

© 2020 Coach Consult Collectief - KVK 81091885 - Privacyverklaring