wie is het talent?

jij.

Sparren met beroepscoaches

Er zit zoveel meer in je dan je denkt. Maar soms loop je tegen kwesties aan in het leven. Sparren met onze coaches helpt om mentaal lekker fit te blijven. Om ál jouw talenten te ontdekken en te gebruiken. En om je energie te laten flowen. Zo ga je bewuster kiezen voor het leven dat jij écht wilt leiden. En haal je uit jezelf wat er daadwerkelijk in zit. Wow, dat voelt bevrijdend toch?

Wie wij zijn?

Wij zijn het netwerk van professionele coaches dat  het werkgeluk binnen organisaties vergroot. Wij zijn hebben dezelfde energyflow en geloven dat positieve energie elk mens én de wereld mooier maakt.

Ons hele leven blijven leren en ontwikkelen. Toch lopen we soms tegen dingen aan waar we last van hebben. We zitten onszelf dan in de weg. Sparren met een coach helpt je dan mentaal weer lekker fit te voelen. Net zoals sporten ervoor zorgt dat je je fysiek weer fit voelt. 

Onze coaches werken vanuit vertrouwen en committeren zich 100% aan jou. We gaan voor kwaliteit. Daarom zijn onze coaches aangesloten bij de NOBCO, dé beroepsorganisatie voor professionele coaches in Nederland. 

Wil je ons beter leren kennen?

Wat we voor jou doen?

360o kijk op jouw vraag.

Wij bieden diverse vormen van coaching. De basis is het persoonlijke gesprek met jou. Ondersteunend bieden we e-coaching, telefonische coaching, walk&talks, ‘coaching on demand' en creatieve sessies.

Nieuwsgierig? Tijd om jouw ontwikkeling een boost te geven? Vraag dan vrijblijvend een intakegesprek aan. Samen kijken we welke coach en welke vorm bij jou past.

NOBCO Coaching Monitor

Wij gaan voor kwaliteit en effectiviteit. Daarom werken met de Coaching Monitor van de NOBCO.  Zo krijg je gemakkelijk inzicht in het rendement van jouw coachingstraject.

hoe we aan de slag gaan?

samen.

In 6 stappen naar succes

We bespreken vrijblijvend en vertrouwelijk waar je tegenaan loopt en wat je graag zou willen.

Je krijgt een indicatie van de financiële investering in jezelf. We informeren je ook over financiële regelingen en vergoedingen. Zo weet je waar je aan toe bent.

Daarna vinden we de coach die het beste bij jou en jouw vraag past.

Als het klikt met je coach, spar je verder over je vraag. Je spreekt af hoe je verder gaat. Alles vertrouwelijk natuurlijk.

Wij sturen jou of je werkgever een concrete offerte.

Enthousiast? En akkoord? Dan wordt er een coachcontract opgemaakt en ga je samen met je coach aan de slag!

Boek een intake

Nieuwsgierig of coaching iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken waar je tegen aan loopt en hoe je jouw eigen ontwikkeling een boost kunt geven. Natuurlijk leggen we uit wat coaching is en hoe we werken.

In het intakegesprek draait het om jou. We kijken wat bij jou past. Alles in vertrouwen. Aan de intake zijn geen kosten verbonden. 

 

© 2020 Coach Consult Collectief - KVK 81091885 - Privacyverklaring