Sonja

Hoe jij van binnenuit transformeert en jouw kracht tot bloei laat komen? Door je eigen pad te kiezen. Mijn missie is: 'Denk in kansen en kies je eigen pad'

Coach persoonlijke ontwikkeling

Je hebt veel meer potentie in je dan je zelf beseft. Ik wil jou graag helpen jouw pad te ontdekken. Dat is altijd maatwerk. In een intake maken we kennis en verkennen we jouw vraag en het doel dat je wilt bereiken. Ik vraag door om tot de kern van je vraagstuk te komen: welke gedachten en emoties sturen jou, wat doet dat met je en hoe kun je daarmee omgaan? Hoe kun je al je kwaliteiten beter in zetten? Wat weerhoudt jou ervan om keuzes te maken?

 Ik houd je een spiegel voor en soms confronteer ik je liefdevol. We doen oefeningen die voor jou werken. Daarbij put ik uit verschillende methoden zoals Acceptatie en Commitment Therapie, kernkwadranten en socratisch coachen. 

Ik ben aangesloten bij het Coach Consult Collectief, omdat we allemaal onze unieke coachkwaliteiten hebben maar samen een compleet aanbod hebben voor iedereen. 

Over Sonja

Sonja woont met Jaap in Teteringen. Zij is graag in de natuur: (berg) wandelen, mountainbiken, fietsen of in de tuin. Sonja zingt in koren, speelt piano en cello en rijdt  regelmatig op haar Harley Davidson. Sonja coacht ‘live’ of buiten en online.  

Wat we voor jou doen?

360o kijk op jouw vraag.

Wij bieden diverse vormen van coaching. De basis is het persoonlijke gesprek met jou. Ondersteunend bieden we e-coaching, telefonische coaching, walk&talks, ‘coaching on demand' en creatieve sessies.

Nieuwsgierig? Tijd om jouw ontwikkeling een boost te geven? Vraag dan vrijblijvend een intakegesprek aan. Samen kijken we welke coach en welke vorm bij jou past.

Boek een intake

Nieuwsgierig of coaching iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken waar je tegen aan loopt en hoe je jouw eigen ontwikkeling een boost kunt geven. Natuurlijk leggen we uit wat coaching is en hoe we werken.

In het intakegesprek draait het om jou. We kijken wat bij jou past. Alles in vertrouwen. Aan de intake zijn geen kosten verbonden. 

 


               

Andere pagina's

Coachee
Coaches
Werkgevers                  
Actie 

Contact

06-42963838
info@coachconsultcollectief.nl
Terheijdenseweg 146
4816 AB Breda, NL

Volg ons

                                                   

© 2020 Coach Consult Collectief - KVK 81091885 - Privacyverklaring