Sonja

Hoe jij van binnenuit transformeert en jouw kracht tot bloei laat komen? Door je eigen pad te kiezen. Mijn missie is: 'Denk in kansen en kies je eigen pad'

Coach persoonlijke ontwikkeling

Je hebt veel meer potentie in je dan je zelf denkt. Ik help jou om je pad te ontdekken. In een intake maken we kennis en verkennen we jouw coachvraag. Ik luister zonder oordeel en vraag door tot de kern. Alleen dan is echte verandering mogelijk. De eerste stap daarin is bewustwording op een diep gevoelsniveau: uit je hoofd, naar je hart. Ik houd je een spiegel voor en confronteer je soms. Altijd op een veilige en warme manier. En er mag af en toe ook gelachen worden! 

Je kunt straks de kwaliteiten die je al in je hebt, ten volle benutten. Je pakt de regie over je leven en je maakt de keuzes die voor jou het beste werken. Ik coach met verschillende methodieken zoals Systemisch werk, NLP en Acceptance en Commitment Therapy (ACT).

Ik ben aangesloten bij het Coach Consult Collectief, omdat we allemaal onze unieke coachkwaliteiten hebben maar samen een compleet aanbod hebben voor iedereen. 

Over Sonja

Sonja woont met Jaap in Teteringen. Zij is graag in de natuur: (berg) wandelen, mountainbiken, fietsen of in de tuin. Sonja zingt in koren, speelt piano en cello en rijdt  regelmatig op haar Harley Davidson. Sonja coacht ‘live’, buiten en online. Sonja is naast coach ook gecertificeerd extern Vertrouwenspersoon ongewenst gedrag en integriteit.

Wat we voor jou doen?

360o kijk op jouw vraag.

Wij bieden diverse vormen van coaching. De basis is het persoonlijke gesprek met jou. Ondersteunend bieden we e-coaching, telefonische coaching, walk&talks, ‘coaching on demand' en creatieve sessies.

Nieuwsgierig? Tijd om jouw ontwikkeling een boost te geven? Vraag dan vrijblijvend een intakegesprek aan. Samen kijken we welke coach en welke vorm bij jou past.

Boek een intake

Nieuwsgierig of coaching iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken waar je tegen aan loopt en hoe je jouw eigen ontwikkeling een boost kunt geven. Natuurlijk leggen we uit wat coaching is en hoe we werken.

In het intakegesprek draait het om jou. We kijken wat bij jou past. Alles in vertrouwen. Aan de intake zijn geen kosten verbonden. 

 

© 2020 Coach Consult Collectief - KVK 81091885 - Privacyverklaring