Bruus

Wie ben jij? En wat wil je? Heb je problemen waar je niet goed uit komt of wil je van je 7 een 9 maken? Ik help je graag op persoonlijk vlak te groeien. Mijn motto is 'het mooiste wat je kunt worden is jezelf'

Transformationeel coach

Ik maak snel verbinding en samen bepalen we de invulling van ons traject. Ik focus op transformationeel coachen: verdiepend en duurzaam. Ik ben geduldig, maar wel doortastend en deel met je wat mijn gevoel zegt. Ik daag je uit om nieuwe wegen in te slaan en te ontdekken tot welke mooie dingen je in staat bent. En om je te laten ervaren hoe je leven daarmee een mooier kleur krijgt.

Ik hou van een informele sfeer met humor. Maar vooral ook vertrouwd: alleen jouw oren en mijn oren – een veilige omgeving om samen te werken aan die dingen die voor jou belangrijk zijn. Om stappen te maken: te leren en te groeien.

Ik ben aangesloten bij het Coach Consult Collectief, omdat ik graag samenwerk met een gedreven collectief die met coaching mensen helpt en daarmee de wereld mooier maakt. 

Over Bruus

Bruus luistert goed en creeert een vertrouwde omgeving, waarin je jezelf kunt zijn. Hij is geïnteresseerd, doortastend, authentiek, warm en toegankelijk. Wandelcoaching en online is mogelijk.

Wat we voor jou doen?

360o kijk op jouw vraag.

Wij bieden diverse vormen van coaching. De basis is het persoonlijke gesprek met jou. Ondersteunend bieden we e-coaching, telefonische coaching, walk&talks, ‘coaching on demand' en creatieve sessies.

Nieuwsgierig? Tijd om jouw ontwikkeling een boost te geven? Vraag dan vrijblijvend een intakegesprek aan. Samen kijken we welke coach en welke vorm bij jou past.

Boek een intake

Nieuwsgierig of coaching iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken waar je tegen aan loopt en hoe je jouw eigen ontwikkeling een boost kunt geven. Natuurlijk leggen we uit wat coaching is en hoe we werken.

In het intakegesprek draait het om jou. We kijken wat bij jou past. Alles in vertrouwen. Aan de intake zijn geen kosten verbonden. 

 

© 2020 Coach Consult Collectief - KVK 81091885 - Privacyverklaring