Jelle

Vanuit positiviteit en doorzettingsvermogen help ik je in jouw traject. Mijn motto is: 'Het komt goed en het wordt beter!'

Systemisch coach

Ik start vanuit het contact met jou als mens, om te zien wat er het beste bij jou past. Ik help je door te sparren, stel kritische vragen en ga snel naar de kern. Veel van onze onbewuste overtuigingen, gedragingen en patronen vinden hun oorsprong in de systemen waarin we zijn opgegroeid. Dit onderzoeken we samen om vervolgens deze onbewuste patronen weer zichtbaar te maken. 

We gaan aan wat nu een blokkade is, bespreken je persoonlijke drijfveren en visie op werk en privé. Met behulp van NLP, familie-opstellingen, traumaverwerking en systemisch werk kom je uit je hoofd en weer in contact met je lichaam. Het is niet alleen leren omgaan met wat er is, maar ook veranderen wat er veranderd kan worden. In verbinding met jezelf en met anderen.

Ik ben aangesloten bij het Coach Consult Collectief, omdat dit platform jou via jouw vraag koppelt aan de juiste coach. Ieder met een eigen insteek en karakter. 

 

Over Jelle

Jelle woont in het midden van het land en is vader van 3 kinderen. Hij leerde tegenslagen omzetten in kansen, in geluk en in winst voor zichzelf. Dat was een stevige weg. Jelle coacht online. En op locatie, bij je thuis of 'walk&talks'.

Wat we voor jou doen?

360o kijk op jouw vraag.

Wij bieden diverse vormen van coaching. De basis is het persoonlijke gesprek met jou. Ondersteunend bieden we e-coaching, telefonische coaching, walk&talks, ‘coaching on demand' en creatieve sessies.

Nieuwsgierig? Tijd om jouw ontwikkeling een boost te geven? Vraag dan vrijblijvend een intakegesprek aan. Samen kijken we welke coach en welke vorm bij jou past.

Boek een intake

Nieuwsgierig of coaching iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken waar je tegen aan loopt en hoe je jouw eigen ontwikkeling een boost kunt geven. Natuurlijk leggen we uit wat coaching is en hoe we werken.

In het intakegesprek draait het om jou. We kijken wat bij jou past. Alles in vertrouwen. Aan de intake zijn geen kosten verbonden. 

 

© 2020 Coach Consult Collectief - KVK 81091885 - Privacyverklaring