Neeltje

Al tekenend, schilderend of boetserend kom je tot inzichten. Geholpen door mijn vragen. Mijn motto is: 'Niets is toeval, alles valt je toe'

Creatieve coach

Bij mij kun je terecht voor kunstzinnige en dynamische coaching. Een wens, vraagstuk of probleem onderzoek je op creatieve en/of dynamische wijze. Je gaat actief aan de slag, iets wat veel mensen verrassend leuk vinden. Het gaat niet om ‘mooi’ of ‘goed’, dus de angst dat je niet creatief genoeg zou zijn, kan overboord. Wie weet, ontwaakt de kunstenaar in jezelf!

Soms voeg ik ook beweging toe. Juist dit dynamische kan in één klap iets verhelderen. Een sessie begint met een ontspanningsoefening, waarna een creatieve opdracht volgt. Je werkstuk bespreken we uitgebreid en levert input voor de vervolgstappen. Jij bepaalt welke dat zijn. 

Ik ben aangesloten bij het Coach Consult Collectief, omdat ik geloof in de kracht van samen doen, samen leren en samen groeien. 

Over Neeltje

Inspiratie is overal! Als liefhebber van cultuur, kunst en verhalen vindt Neeltje het leuk om uit te wisselen wat ons raakt en beweegt. Daarnaast houdt zij van boswandelingen, een dagje strand of museum. Deze vorm van coaching werkt het beste face-to-face, maar kan ook online. Je zorgt dan zelf voor wat kunstzinnige materialen. 

Wat we voor jou doen?

360o kijk op jouw vraag.

Wij bieden diverse vormen van coaching. De basis is het persoonlijke gesprek met jou. Ondersteunend bieden we e-coaching, telefonische coaching, walk&talks, ‘coaching on demand' en creatieve sessies.

Nieuwsgierig? Tijd om jouw ontwikkeling een boost te geven? Vraag dan vrijblijvend een intakegesprek aan. Samen kijken we welke coach en welke vorm bij jou past.

Boek een intake

Nieuwsgierig of coaching iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken waar je tegen aan loopt en hoe je jouw eigen ontwikkeling een boost kunt geven. Natuurlijk leggen we uit wat coaching is en hoe we werken.

In het intakegesprek draait het om jou. We kijken wat bij jou past. Alles in vertrouwen. Aan de intake zijn geen kosten verbonden. 

 

© 2020 Coach Consult Collectief - KVK 81091885 - Privacyverklaring