Nancy

Leven lang ontwikkelen en regie nemen, dat zijn voor mij belangrijke thema’s. Mijn motto is: '‘Vier het leven, en doe het nu!’

Coach persoonlijke ontwikkeling

Ik ben een speelse, intuïtieve coach die met liefde, een lach en enthousiasme op pad gaat met jou. Van het doen en proberen, in beweging komen en blijven, kijken naar wat wel werkt. Van vertellen wat ik hoor tussen de regels door. 

Ik doe betekenisvol werk en draag bij aan een duurzame (werk)maatschappij waarin ik kansen creëer op de arbeidsmarkt. Van regie over je loopbaan heb ik me verder ontwikkeld naar inzoomen op de regie over je leven, op persoonlijk leiderschap, want jij zit immers achter het stuur of aan de knoppen. 

Na een vrijblijvend intakegesprek kun je in ongeveer drie gesprekken de volgende stap maken op weg naar je doel. 

Ik ben aangesloten bij het Coach Consult Collectief, omdat ik geloof in de kracht van samen, de intentie (en slagkracht) van dit collectief en de toegevoegde waarde van iedere unieke coach.

Over Nancy

Nancy is een eerlijke, daadkrachtige, onafhankelijke en vrije vrouw. Een levensgenieter. Iemand van ideeën en mogelijkheden, van idealen en positiviteit. En vooral van samen en voor elkaar. Nancy coacht fysiek, online, met een wandeling.

Wat we voor jou doen?

360o kijk op jouw vraag.

Wij bieden diverse vormen van coaching. De basis is het persoonlijke gesprek met jou. Ondersteunend bieden we e-coaching, telefonische coaching, walk&talks, ‘coaching on demand' en creatieve sessies.

Nieuwsgierig? Tijd om jouw ontwikkeling een boost te geven? Vraag dan vrijblijvend een intakegesprek aan. Samen kijken we welke coach en welke vorm bij jou past.

Boek een intake

Nieuwsgierig of coaching iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken waar je tegen aan loopt en hoe je jouw eigen ontwikkeling een boost kunt geven. Natuurlijk leggen we uit wat coaching is en hoe we werken.

In het intakegesprek draait het om jou. We kijken wat bij jou past. Alles in vertrouwen. Aan de intake zijn geen kosten verbonden. 

 

© 2020 Coach Consult Collectief - KVK 81091885 - Privacyverklaring