Half banner nov2023A
Lisette

Ongemak is essentieel om happiness in jezelf te ervaren. Laten we samen jouw interne wijsheid vergroten.

Senior Practioner Coach

Ik ben breed geschoold en heb een behoorlijke bagage heb aan methodieken en werkvormen (kunstzinnige counseling, ACT, TA, Voice Dialogue, NLP). Niemand is hetzelfde. Ik volg jou en stem op jou af. Dit altijd op een manier die voor jou prettig is. Zodat je je gehoord en veilig voelt. En zodat wat gezegd mag worden, ook gezegd wordt.

Ik richt mij op jouw innerlijke wereld, met jouw gedachten, patronen, overtuigingen. Welke verhalen hebben zij je te vertellen? En hoe kunnen die delen ons helpen om aan jouw vraagstuk te werken?

Ik ben ook geschoold als stress coach om mensen die uitvallen door stress gerelateerde klachten de juiste begeleiding te bieden. Dit is specialistisch werk waarin ik je graag begeleid om er krachtiger uit te komen. 

Ik ben aangesloten bij het Coach Consult Collectief, omdat het verbindt als we samenwerken, elkaar inspireren en van elkaar leren. Samen bereiken we meer dan alleen.

Over Lisette

Lisette is coach. Ze is sensitief, rustig, sociaal, onderzoekend en geïnteresseerd. Lisette heeft een creatieve achtergrond en heeft ook lange tijd als senior HR Advisor gewerkt. Sinds 2016 werkt Lisette fulltime als zelfstandig coach. Zij is er voor de Pleasers, de Controlefreaks, de Verantwoordelijken en al die delen waar jij je mee identificeert. Lisette is vaak thuis te vinden, in een zwembad, in de natuur of in een restaurant, samen met mensen die haar dierbaar zijn.

.

Wat we voor jou doen?

360o kijk op jouw vraag.

Wij bieden diverse vormen van coaching. De basis is het persoonlijke gesprek met jou. Ondersteunend bieden we e-coaching, telefonische coaching, walk&talks, ‘coaching on demand' en creatieve sessies.

Nieuwsgierig? Tijd om jouw ontwikkeling een boost te geven? Vraag dan vrijblijvend een intakegesprek aan. Samen kijken we welke coach en welke vorm bij jou past.

Boek een intake

Nieuwsgierig of coaching iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken waar je tegen aan loopt en hoe je jouw eigen ontwikkeling een boost kunt geven. Natuurlijk leggen we uit wat coaching is en hoe we werken.

In het intakegesprek draait het om jou. We kijken wat bij jou past. Alles in vertrouwen. Aan de intake zijn geen kosten verbonden. 

 

© 2020 Coach Consult Collectief - KVK 81091885 - Privacyverklaring