Daniëlle

Ik ben betrokken bij jou en luister oordeelvrij naar jouw pijn, behoeften en wensen. Mijn motto is: 'Het leven is te kort om ongelukkig te zijn'.

Loopbaancoach

Ik ben een intuïtief, speels, mensgericht gevoelsmens die liefdevol luistert en doelgericht, daadkrachtig en professioneel te werk gaat. Ik ben enthousiast en energiek, kan goed spiegelen en confronteren en kijk vanuit mijn hart naar creatieve mogelijkheden en oplossingen voor jou. Ik geef hierbij concrete tools en effectieve, originele opdrachten om tot inzichten, bewustwording en persoonlijke groei te komen. 

Ik maak gebruik van de volgende methoden:

  • Enneagram levenstypen om je kwaliteiten, uitdagingen en valkuilen te ontdekken
  • Verbindend Communiceren voor het ontdekken van gevoelens en behoeften en deze op een aangename manier te uiten
  • Spelvormen en creatieve oefeningen om je competenties, drijfveren, talenten en levensmissie te ontdekken
  • Individueel Systemisch Werken om zichtbaar te maken waar je leven niet stroomt
  • Kunstzinnig Dynamisch Coachen om creatief met jouw thema’s aan de slag te gaan
  • Mindfulness, meditatie, yoga en ontspanning om tot rust en meer in je lijf en hart te komen
  • Wandelcoaching om dichterbij jezelf en je bron te zijn

Ik ben aangesloten bij het Coach Consult Collectief, omdat ik graag deel uitmaak van een groep empatische, enthousiaste, verbindende, positieve coaches die vanuit hun hart mensen willen helpen bij hun ontwikkeling.  

Over Daniëlle

Daniëlle woont samen met Martijn en haar 2 zonen in Breda. Ze is zeer ervaren met opnieuw beginnen na een burnout, scheiding, baanverlies en na verhuizing naar een ander continent. Daniëlle is veelzijdig en helpt het liefst medewerkers, managers en ondernemers om meer rust, werkplezier en levensvreugde te vinden via een creatief traject. 

Wat we voor jou doen?

360o kijk op jouw vraag.

Wij bieden diverse vormen van coaching. De basis is het persoonlijke gesprek met jou. Ondersteunend bieden we e-coaching, telefonische coaching, walk&talks, ‘coaching on demand' en creatieve sessies.

Nieuwsgierig? Tijd om jouw ontwikkeling een boost te geven? Vraag dan vrijblijvend een intakegesprek aan. Samen kijken we welke coach en welke vorm bij jou past.

Boek een intake

Nieuwsgierig of coaching iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken waar je tegen aan loopt en hoe je jouw eigen ontwikkeling een boost kunt geven. Natuurlijk leggen we uit wat coaching is en hoe we werken.

In het intakegesprek draait het om jou. We kijken wat bij jou past. Alles in vertrouwen. Aan de intake zijn geen kosten verbonden. 

 

© 2020 Coach Consult Collectief - KVK 81091885 - Privacyverklaring