Karolien

Whatever makes you different, is probably your greatest asset.

Coach voor introverten

Introversie is een kracht. Dat is de kernboodschap die ik de mensen die ik coach meegeef. Vaak zijn introverten geneigd om hun introversie weg te stoppen, maar daarmee doen ze zichzelf en ook anderen tekort. Er schuilt namelijk heel veel kracht in.

Door samen met jou op zoek te gaan naar jouw unieke kracht en ook te kijken naar wat je tegenhoudt om hem in te zetten, kom je weer in beweging. Daarvoor put ik onder meer uit de progressiegerichte methode, voice dialogue en de positieve psychologie.

Ik ben aangesloten bij het Coach Consult Collectief, omdat je in je eentje misschien snel gaat, maar samen verder komt.

 

Over Karolien

Karolien woont met haar man Albert en hun zoon Lukas in Breda. Zij kan niet goed stilzitten en houdt van hardlopen, bootcampen, koken, bakken, lezen en nieuwe dingen leren. Karolien coacht live en online.

 

 

Wat we voor jou doen?

360o kijk op jouw vraag.

Wij bieden diverse vormen van coaching. De basis is het persoonlijke gesprek met jou. Ondersteunend bieden we e-coaching, telefonische coaching, walk&talks, ‘coaching on demand' en creatieve sessies.

Nieuwsgierig? Tijd om jouw ontwikkeling een boost te geven? Vraag dan vrijblijvend een intakegesprek aan. Samen kijken we welke coach en welke vorm bij jou past.

Boek een intake

Nieuwsgierig of coaching iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken waar je tegen aan loopt en hoe je jouw eigen ontwikkeling een boost kunt geven. Natuurlijk leggen we uit wat coaching is en hoe we werken.

In het intakegesprek draait het om jou. We kijken wat bij jou past. Alles in vertrouwen. Aan de intake zijn geen kosten verbonden. 

 

© 2020 Coach Consult Collectief - KVK 81091885 - Privacyverklaring