Half banner nov2023C
Karlijn

Zie je het al voor je? Een uurtje tijd voor jou en jouw doelen. Zonder poespas, maar met bewezen methodes. Waardoor je de situatie vanuit ander, kleurrijker perspectief bekijkt en je de regie kunt pakken. Welke stap kun je vandaag nog zetten richting je grootste droom?

Coach

Afhankelijk van jouw vraag kijk ik welke methode(s) je helpen bij bewustwording en het nemen van acties om jouw doel te bereiken. Voorbeelden hiervan zijn Voice Dialogue, Neurolinguïstisch progammeren, Transactionele Analyse en Acceptance Commitment Therapy. Dus wil jij:

  • Je werk beter loslaten?
  • Je tijd beter organiseren?
  • Beter je grenzen aangeven?
  • Minder kritisch zijn op jezelf?
  • Weten welke kant je op wilt?
  • Juist tactischer communiceren?

Dan help ik je graag.

Ik ben aangesloten bij het Coach Consult Collectief, omdat ik geloof in de kracht van samen leren, inspireren en groeien.

 

 

Over Karlijn

Het leven meer kleur geven, dat is de missie van Karlijn. Karlijn vindt coachen het leukste wat er is. Haar belangrijke waarden zijn vrijheid, liefde, groei, verbinding, respect en energie. Zij wordt blij van het strand, dansen, nieuwe plekken ontdekken en lekker eten en drinken. 

Wat we voor jou doen?

360o kijk op jouw vraag.

Wij bieden diverse vormen van coaching. De basis is het persoonlijke gesprek met jou. Ondersteunend bieden we e-coaching, telefonische coaching, walk&talks, ‘coaching on demand' en creatieve sessies.

Nieuwsgierig? Tijd om jouw ontwikkeling een boost te geven? Vraag dan vrijblijvend een intakegesprek aan. Samen kijken we welke coach en welke vorm bij jou past.

Boek een intake

Nieuwsgierig of coaching iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken waar je tegen aan loopt en hoe je jouw eigen ontwikkeling een boost kunt geven. Natuurlijk leggen we uit wat coaching is en hoe we werken.

In het intakegesprek draait het om jou. We kijken wat bij jou past. Alles in vertrouwen. Aan de intake zijn geen kosten verbonden. 

 

© 2020 Coach Consult Collectief - KVK 81091885 - Privacyverklaring