Marjolein

Persoonlijke ontwikkeling is een geweldige reis, die nooit af is. Mijn motto is: 'Om gelukkig te zijn moet je eerst iets doen waar je gelukkig van wordt.'

Mental coach

Als coach werk ik vanuit vertrouwen. Ik luister zorgvuldig naar je en samen met jou kijk ik wat maakt dat je ergens in vast loopt en welke keuzes je hebt om dit te veranderen. Ik help je om naar jezelf te kijken met compassie op een waardevrije manier.

We verkennen de onderliggende patronen. Dit doe ik aan de hand van een gesprek, maar ook door het visueel maken van gedrag door het te tekenen en het je te laten ervaren met oefeningen. Ik doe dit bij voorkeur face to face, maar wissel ook af met beeldbellen of een wandeling. We gaan op zoek naar jouw wijsheid en zodat je weer regie kunt nemen in jouw leven en loopbaan.

Ik ben aangesloten bij het Coach Consult Collectief, omdat ik samen met anderen de wereld een beetje mooier kan maken. 

Over Marjolein

Marjolein is moeder van 2 pubers. Ze heeft veel ervaring in de zorg. Nu volgt ze haar hart en coacht individuen, teams en organisaties. Daarnaast geniet ze van samenzijn met vrienden, lekker eten en een drankje, haar hondje en leuke winkeltjes. 

Wat we voor jou doen?

360o kijk op jouw vraag.

Wij bieden diverse vormen van coaching. De basis is het persoonlijke gesprek met jou. Ondersteunend bieden we e-coaching, telefonische coaching, walk&talks, ‘coaching on demand' en creatieve sessies.

Nieuwsgierig? Tijd om jouw ontwikkeling een boost te geven? Vraag dan vrijblijvend een intakegesprek aan. Samen kijken we welke coach en welke vorm bij jou past.

Boek een intake

Nieuwsgierig of coaching iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken waar je tegen aan loopt en hoe je jouw eigen ontwikkeling een boost kunt geven. Natuurlijk leggen we uit wat coaching is en hoe we werken.

In het intakegesprek draait het om jou. We kijken wat bij jou past. Alles in vertrouwen. Aan de intake zijn geen kosten verbonden. 

 

© 2020 Coach Consult Collectief - KVK 81091885 - Privacyverklaring