Jeannette

De antwoorden op jouw vragen zitten in jezelf. Toch horen we vaak onze eigen antwoorden niet, omdat we teveel ruis in ons hoofd hebben. Ik kan je helpen ze te ontdekken. Mijn motto is: 'heb het leven lief en leef je leven in optimisme en vertrouwen'.

Eigenaar en coach

Heb het leven lief, met alles wat daarbij hoort. En leef je leven in optimisme en vanuit vertrouwen. Niet zoeken, maar vinden van rust en balans. Wist je dat alle antwoorden op jouw vragen letterlijk in jezelf zitten? Ik help je de ruis in je hoofd weg te nemen om bij jouw antwoorden te komen. En ik doe dat op een toegankelijke, open en prettige manier.

Het gesprek begint met jouw vragen. Samen gaan we ontdekken. Ik luister, vraag door en doe fysieke oefeningen. We ontdekken jouw waarden, wat je belemmert om ernaar te leven en wat je verder helpt. Altijd in het nu en naar de toekomst toe. Ik gebruik vaak technieken uit ACT, Transactionele Analyse, Voice Dialogue, oplossingsgericht coachen. Ik ben gecertificeerd coach Roos van Leary, werk met gevalideerde testen en geleide meditaties. 

In het coachtraject ben jij altijd in the lead. Want de waarheid en antwoorden liggen in jezelf. Het is slechts een kwestie van tijd voordat je het gaat ervaren...

Over Jeannette

De missie van Jeannette is om vanuit een mooi verhaal dit bedrijf op te bouwen en zo bij te dragen aan het geluk van mensen. Haar hart ligt bij persoonlijke ontwikkeling en communicatie. Zij woont samen met man en 2 dochters in Breda. Jeannette houdt van het bourgondische leven en is verliefd op Spanje en mooie reizen. 

Wat we voor jou doen?

360o kijk op jouw vraag.

Wij bieden diverse vormen van coaching. De basis is het persoonlijke gesprek met jou. Ondersteunend bieden we e-coaching, telefonische coaching, walk&talks, ‘coaching on demand' en creatieve sessies.

Nieuwsgierig? Tijd om jouw ontwikkeling een boost te geven? Vraag dan vrijblijvend een intakegesprek aan. Samen kijken we welke coach en welke vorm bij jou past.

Boek een intake

Nieuwsgierig of coaching iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken waar je tegen aan loopt en hoe je jouw eigen ontwikkeling een boost kunt geven. Natuurlijk leggen we uit wat coaching is en hoe we werken.

In het intakegesprek draait het om jou. We kijken wat bij jou past. Alles in vertrouwen. Aan de intake zijn geen kosten verbonden. 

 

© 2020 Coach Consult Collectief - KVK 81091885 - Privacyverklaring