Janske

Als je hardnekkige stressklachten hebt, zie je door de bomen het bos niet meer. Ik help jou naar balans en rust. Mijn motto is: “Als het leven je laat struikelen, maak er dan een salto van”

Stress en burn-out coach

Ik ben een gespecialiseerd, gecertificeerd stress en burn-out coach. In mijn aanpak sta jij als mens centraal. Samen zoeken we naar de verbinding tussen je hoofd, lijf en hart.

Ik help je terug naar je stevige basis. Ik ben doortastend, voel wat aandacht vraagt en ga hier concreet met jou mee aan de slag. Ik kijk naar wie jij bent als mens en wat jij nodig hebt om sterker naar de volgende fase in je leven te groeien. 

Ik ben aangesloten bij het Coach Consult Collectief, omdat samenwerken inspireert en kracht geeft. Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.

 

Over Janske

Janske woont met haar gezin in Elst (Gld). Met haar eigen ervaring, haar sensitiviteit en doelgerichtheid helpt ze jou groeien om sterker uit je stressklachten of burn-out te komen.

 

Wat we voor jou doen?

360o kijk op jouw vraag.

Wij bieden diverse vormen van coaching. De basis is het persoonlijke gesprek met jou. Ondersteunend bieden we e-coaching, telefonische coaching, walk&talks, ‘coaching on demand' en creatieve sessies.

Nieuwsgierig? Tijd om jouw ontwikkeling een boost te geven? Vraag dan vrijblijvend een intakegesprek aan. Samen kijken we welke coach en welke vorm bij jou past.

Boek een intake

Nieuwsgierig of coaching iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken waar je tegen aan loopt en hoe je jouw eigen ontwikkeling een boost kunt geven. Natuurlijk leggen we uit wat coaching is en hoe we werken.

In het intakegesprek draait het om jou. We kijken wat bij jou past. Alles in vertrouwen. Aan de intake zijn geen kosten verbonden. 

 

© 2020 Coach Consult Collectief - KVK 81091885 - Privacyverklaring