Ingrid

We voelen het wel als het allemaal teveel wordt, maar vaak gaan we toch maar door. Mijn motto is: ‘Als je jezelf overschreeuwt met gebabbel of constante actie, hoor je je eigen verlangens niet meer.’

Mental coach

Ik sta voor preventie en mentaal onderhoud. Waarover ben je tevreden en wat zou je graag anders willen? Of misschien zit je al een tijdje niet lekker in je vel en kom je er zelf niet uit. Veelvoorkomende thema’s zijn perfectionisme, loslaten, zelfvertrouwen, assertiviteit, grenzen stellen, tactischer communiceren, stress, werk-privé balans en loopbaanoriëntatie.

Samen onderzoeken we wat jou belemmert en waar je naar toe wilt. Ik begeleid je bij de stappen richting je doel. Het gaat erom dat je jezelf beter leert kennen, zodat je het bewust anders gaat doen. Soms zijn een paar gesprekken al voldoende om weer rust, ruimte en eigen regie te ervaren. Mijn oefeningen geven je inzicht en brengen je tot concrete stappen die je meteen kunt toepassen in de praktijk. Ik werk vanuit o.a. Transactionele Analyse, Systemisch Coachen, ACT, NLP, Voice Dialogue en Verbindende Communicatie.

 

Ik ben aangesloten bij het Coach Consult Collectief, omdat we als coaches elkaar inspireren en van elkaar leren. Samen dragen we bij aan meer (werk)geluk.

Over Ingrid

Ingrid is sociaal, oprecht en empathisch. Wekelijks volgt ze met veel plezier theaterlessen. Ze is sportief, houdt van mensen, gezelligheid en op z’n tijd een goed gesprek. Ze werkte in het onderwijs en het sociaal domein.

 

 

Wat we voor jou doen?

360o kijk op jouw vraag.

Wij bieden diverse vormen van coaching. De basis is het persoonlijke gesprek met jou. Ondersteunend bieden we e-coaching, telefonische coaching, walk&talks, ‘coaching on demand' en creatieve sessies.

Nieuwsgierig? Tijd om jouw ontwikkeling een boost te geven? Vraag dan vrijblijvend een intakegesprek aan. Samen kijken we welke coach en welke vorm bij jou past.

Boek een intake

Nieuwsgierig of coaching iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken waar je tegen aan loopt en hoe je jouw eigen ontwikkeling een boost kunt geven. Natuurlijk leggen we uit wat coaching is en hoe we werken.

In het intakegesprek draait het om jou. We kijken wat bij jou past. Alles in vertrouwen. Aan de intake zijn geen kosten verbonden. 

 

© 2020 Coach Consult Collectief - KVK 81091885 - Privacyverklaring