Half banner nov2023B
Heleen

Veranderen en zelfontwikkeling staat niet gelijk aan jezelf verliezen. Of de beste versie van jezelf creëren. Of voldoen aan torenhoge verwachtingen. Gedragsverandering draait om mildheid en plezier. Laten we daar mee beginnen!

Toegepast Psycholoog en Coach

Tijdens mijn studie toegepaste psychologie ben ik echt verliefd geworden op het coachvak. Ik deed onderzoek naar gewoontegedrag en verandering en studeerde af als toegepast psycholoog met een scriptie over de mentale gezondheid van jonge mensen.

Als coach kijk ik naar het gedrag van de persoon tegenover mij en ga aan de slag gaan met wat ik op dat moment voor me zie. 

Ik ben aangesloten bij het Coach Consult Collectief, omdat ik geloof dat we samen veel sterker staan en een grotere impact kunnen maken op het welzijn van (jonge) mensen.

Over Heleen

Heleen is toegepast psycholoog en coach. Ze is open en warm, waardoor jij je snel op je gemak voelt. En doortastend en onderzoekend. Samen met haar ga je op zoek naar jouw antwoorden.

Wat we voor jou doen?

360o kijk op jouw vraag.

Wij bieden diverse vormen van coaching. De basis is het persoonlijke gesprek met jou. Ondersteunend bieden we e-coaching, telefonische coaching, walk&talks, ‘coaching on demand' en creatieve sessies.

Nieuwsgierig? Tijd om jouw ontwikkeling een boost te geven? Vraag dan vrijblijvend een intakegesprek aan. Samen kijken we welke coach en welke vorm bij jou past.

Boek een intake

Nieuwsgierig of coaching iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken waar je tegen aan loopt en hoe je jouw eigen ontwikkeling een boost kunt geven. Natuurlijk leggen we uit wat coaching is en hoe we werken.

In het intakegesprek draait het om jou. We kijken wat bij jou past. Alles in vertrouwen. Aan de intake zijn geen kosten verbonden. 

 

© 2020 Coach Consult Collectief - KVK 81091885 - Privacyverklaring