Conny

Alle antwoorden en mogelijkheden zijn er al. Een andere manier van kijken en doen brengt ze aan het licht.

Coach en Counseler

Of je nu het gevoel hebt vast te zijn gelopen, tegen dingen aan loopt in de omgang met anderen of het gevoel dat je er niet alles uit haalt, dan kan ik je verder helpen.

In gelijkwaardig gesprek worden dingen helder. Ik gebruik daarnaast oefeningen uit verschillende methodieken, zoals oplossingsgericht coachen, NLP (neurolinguistisch programmeren), Voice Dialogue, Transactionele analyse en ACT (acceptance and commitment therapy) en imaginaties.

Ik ben geaccrediteerd coach op senior practitioner niveau, beschik over algemene medische en psychosociale basiskennis, heb kennis van mindfulness en NLP en ben aangesloten bij de NOBCO, de beroepsorganisatie voor beroepscoaches. 

Ik ben aangesloten bij het Coach Consult Collectief, omdat we samen onze kwaliteit kunnen waarborgen en zo samen een mooi, divers aanbod neerzetten

Over Conny

Conny wordt blij van het effectief bijdragen aan jou geluk. Van het helpen ontrafelen van knopen,van ontdekken hoe jij in elkaar zit en hoe we tegelijk ook op elkaar lijken. 

Conny werkt in de regio Rotterdam, is coach én counselor, betrokken, doelgericht, rustig en scherpzinnig. Conny is nieuwsgierig, beschikt over humor en sensitiviteit, heeft inzicht in mensen en is eerlijk.

 

Wat we voor jou doen?

360o kijk op jouw vraag.

Wij bieden diverse vormen van coaching. De basis is het persoonlijke gesprek met jou. Ondersteunend bieden we e-coaching, telefonische coaching, walk&talks, ‘coaching on demand' en creatieve sessies.

Nieuwsgierig? Tijd om jouw ontwikkeling een boost te geven? Vraag dan vrijblijvend een intakegesprek aan. Samen kijken we welke coach en welke vorm bij jou past.

Boek een intake

Nieuwsgierig of coaching iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken waar je tegen aan loopt en hoe je jouw eigen ontwikkeling een boost kunt geven. Natuurlijk leggen we uit wat coaching is en hoe we werken.

In het intakegesprek draait het om jou. We kijken wat bij jou past. Alles in vertrouwen. Aan de intake zijn geen kosten verbonden. 

 

© 2020 Coach Consult Collectief - KVK 81091885 - Privacyverklaring