wie is het talent
van jouw bedrijf?

hij.

Hé manager, herken je dat...

Je stelt doelen met je team. Je wilt vooruit. Maar toch loopt het niet lekker. Je ziet ingesleten patronen. Denken in problemen. En het lukt je maar niet dat écht te keren. Individuele coaching helpt jouw medewerkers. Het is heel betaalbaar en effectief: talent komt vrij, er is meer eigenaarschap en verantwoordelijkheid. En fun. Bij je medewerkers en jou. Wow, dat lucht op, toch?

Wie wij zijn?

Een club professionele coaches met dezelfde energy flow. Wij geloven dat positieve energie elk mens, elke organisatie én de wereld mooier maakt. 

Het is onze missie om coaching voor iedereen betaalbaar en bereikbaar te maken. Sparren met een coach helpt persoonlijke effectiviteit te verhogen en mentaal fit te blijven. Net zoals sporten een uitlaatklep is.

Wij werken vanuit vertrouwen en committeren ons 100% aan jouw medewerkers. Wij zijn aangesloten bij de NOBCO, de beroepsorganisatie voor professionele coaches. Pay it Forward maakt onderdeel uit van onze missie. Jaarlijks besteden we hier aandacht aan. 

Wil je ons beter leren kennen?

Wat we doen?

Persoonlijke effectiviteit verhogen

We bespreken waar je medewerker tegen aanloopt en wat de ontwikkelvraag is. Waar kan hij of zij zelf weer regie pakken? Uw medewerker kijkt echt even in de spiegel. Wie is hij of zij? Wie wil hij of zij zijn? We ontdekken het onbenut potentieel van uw medwerkers. En dat maken we vrij. Zo boosten we persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit. Gegarandeerd!

Het basispakket bestaat uit 3 gesprekken die inzicht geven in het gedrag. Je kunt dit pakket uitbreiden met sessies gericht op het verankeren van de nieuwe inzichten.

 Nieuwsgierig? 

NOBCO Coaching Monitor

Wij gaan voor kwaliteit en effectiviteit. Daarom werken met de Coaching Monitor van de NOBCO. Zo krijgt je medewerker gemakkelijk inzicht in het rendement van zijn of haar ontwikkeltraject. 

hoe we aan de slag gaan?

samen.

In 6 stappen naar succes

hoe we aan de slag gaan?

samen.

In 6 stappen naar succes

We maken live kennis en bespreken de cultuur en focus van jouw organisatie. En we bespreken waar je als manager tegen aanloopt. 

We bespreken online of telefonisch voor welke medewerkers je coaching wilt inzetten.

Wij sturen je een passende offerte voor mogelijke coach-trajecten, waarbij wij rekening houden met de ontwikkelvraag én de eigen stijl en specialisatie van de coaches.

Zeg je ‘ja’ tegen de offerte en hebben wij deze getekend retour dan brengen wij je medewerkers in contact met de coaches en volgen de intakegesprekken.

Na een positief intakegesprek van coach en coachee start het coachtraject. De inhoud van de gesprekken blijft vertrouwelijk tussen coach en coachee.

Na afronding van de coachgesprekken vindt de evaluatie plaats. En wordt besproken of vervolggesprekken ter borging van de opgedane inzichten nodig zijn.

Interesse?

Gun jij je medewerkers en je team een boost in hun ontwikkeling? Laat het ons weten en wij nemen contact met je op.

Coaching van medewerkers in het buitenland en Engelstalige coaching is mogelijk.

Wij werken voor mooie opdrachtgevers in de zakelijke dienstverlening, bouw en voor overheden. En we zijn groeiende.

  

 


               

Andere pagina's

Coachee
Coaches
Werkgevers                  
Actie 

Contact

06-42963838
info@coachconsultcollectief.nl
Terheijdenseweg 146
4816 AB Breda, NL

Volg ons

                                                   

© 2020 Coach Consult Collectief - KVK 81091885 - Privacyverklaring