Merel

Elk mens heeft en leeft zijn of haar verhaal. Soms loop je vast en dan kan het helpen je verhaal te vertellen of op te (laten) schrijven. Mijn motto is: 'Je verhaal vertellen zonder regels is goud'. 

Verhalencoach

Elk mens heeft en leeft zijn of haar verhaal. Misschien wil je jouw ervaringen of herinneringen eens van een andere kant bekijken. Herken je jouw belemmerende patronen waar je iedere keer naar terug lijkt te keren?

Ik kijk graag samen met jou terug, maar vooral vooruit om zo weer in een positieve flow te komen. Ik ben gespecialiseerd in storytelling en maak gebruik van elementen uit de positieve psychologie. Ik werk veel met schrijfopdrachten omdat die je kunnen helpen zaken creatief onder de loep te nemen. 

Ik ben aangesloten bij het Coach Consult Collectief, omdat ik geloof in werken vanuit een kleurrijk, inspirerend en professioneel samenwerkingsverband. 

Over Merel

Merel is empathisch, creatief, opmerkzaam, aandachtig en rustig. Luisteren is haar tweede natuur. Merel zoekt altijd naar het verhaal achter het verhaal van mensen, situaties of gebeurtenissen. Online is mogelijk.

Wat we voor jou doen?

360o kijk op jouw vraag.

Wij bieden diverse vormen van coaching. De basis is het persoonlijke gesprek met jou. Ondersteunend bieden we e-coaching, telefonische coaching, walk&talks, ‘coaching on demand' en creatieve sessies.

Nieuwsgierig? Tijd om jouw ontwikkeling een boost te geven? Vraag dan vrijblijvend een intakegesprek aan. Samen kijken we welke coach en welke vorm bij jou past.

Boek een intake

Nieuwsgierig of coaching iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken waar je tegen aan loopt en hoe je jouw eigen ontwikkeling een boost kunt geven. Natuurlijk leggen we uit wat coaching is en hoe we werken.

In het intakegesprek draait het om jou. We kijken wat bij jou past. Alles in vertrouwen. Aan de intake zijn geen kosten verbonden. 

 


               

Andere pagina's

Coachee
Coaches
Werkgevers                  
Actie 

Contact

06-42963838
info@coachconsultcollectief.nl
Terheijdenseweg 146
4816 AB Breda, NL

Volg ons

                                                   

© 2020 Coach Consult Collectief - KVK 81091885 - Privacyverklaring